top of page

Terugblik op Nationale Kunstdagen 11 en 12 november 2017

De Nationale Kunstdagen 2017 in de Beursfabriek te Nieuwegein zijn weer achter de rug, het was een enerverend, maar bijzonder weekend, ik heb veel bekende en nieuwe mensen mogen begroeten en spreken, veel enthousiaste reactie gekregen, maar helaas troffen ook mensen een onbemande stand aan, nadeel als je alleen op de beurs staat, gelukkig wordt bij belangstelling het contact alsnog later gelegd.

Op de foto mijn laatste schilderij: Enjoy Life, afmeten 100 x 120 cm.

Nu weer tijd om me te gaan focussen op het maken van mooie nieuwe werken, te gaan experimenteren met nieuwe technieken om te kijken of ik deze kan gebruiken in mijn manier van schilderen en het gaan verkennen van nieuwe initiatieven in 2018.

Follow Us
bottom of page