top of page

2017, een nieuw jaar, nieuwe inzichten, technieken en creativiteit.


In de maand januari ben ik bezig geweest met mijn nominatie door Lucinda Douglas als 1 van haar "99Powervrouwen", een project waarin ze de mens en drijfveren achter de vrouwelijk ondernemer laat zien. Voor het eerst in mijn leven een vloginterview gehad, spannend, maar ook een bijzonder ervaring.

De maand februari begon de creativiteit weer de borrelen en bruisen, dus ben ik druk aan de slag gegaan met het creëren van nieuwe schilderijen voor de komende exposities.

Een voor de expositie in Engeland op basis van een gedicht van Taro Aizu naar aanleiding van de Fukushima ramp en nieuwe schilderijen voor de Nationale Kunstdagen op 11 en 12 november in Nieuwegein.

Naast nieuwe technieken, wil ik graag nog meer kleureffect en warmte in mijn doeken zien te brengen.

Elbreg

Follow Us
bottom of page