top of page

Opening Internationale expositie Gogyshi Art Project in Haegeumgang Theme Museum Zuid-Korea.


Morgen opening van de internationale expositie van het Gogyoshi Art Project Internationaal in het Haegeumgang Theme Museum in Zuid-Korea, van 17 augustus tot 18 september 2015.

ElbregScheeleArt is vertegenwoordigd met het schilderij Sunset.

Een heel bijzonder internationaal kunstevenement wat het gat tussen oost en west dicht, met 105 deelnemers vanuit 13 verschillende landen aan mee doen, op basis van de gedichten van Taro Aizu, naar aanleiding van de Fukushima ramp in 2011.

Tomorrow opening from the international exhibition of Gogyoshi Art Project in the Haegeumgang Theme Museum in South Korea form August 17 till September 18, 2015. A special international artevent, that closes the GAP between East en West, with 105 participants from 13 countries. Art works are based on the poems from Taro Aizu in relation to the Fukushima disaster in 2011. ElbregScheeleArt is participating with the painting Sunset.

Follow Us
bottom of page